• Zene és szórakozás

  Könnyűzenei és templomi koncertek, színpadi és motivációs előadások, valamint szórakoztató játékok és vetélkedők minden korosztály számára.
 • Kultúra és vallás

  Képzőművészet,  fotográfia, költészet és vallás. Minden ami kiállítás, művészet, kézműves foglalkozás, valamint vallási rendezvény és kiállítás.
 • Hagyományőrzés

  Ismerje meg hagyományainkat, úgy ahogy a göcseji emberek őrzik és ápolják. A múlt, a jelen és a jövő találkozása.
 • Gasztronómia

  Ismerje meg az igazi és utánozhatatlan göcseji ízeinket és utánozhatatlan vendégszeretetünket!
 • Barangolás és természet

  Fedezze fel csodálatos környékünket gyalog, biciklivel vagy motorkerékpárral! Ismerje meg csodálatos természeti kincseinket, növény és állatvilágunkat!

Göcseji Dombérozó programfüzet 

IV. Göcseji Dombérozó

2019. június 12-21.

Göcsej 24 települése várja Önöket egy hangulatos kikapcsolódásra és kulturális feltöltődésre.

zene – színház – gasztronómia – képzőművészet – hagyományőrzés

Barangolja körbe a göcseji dimbes- dombos tájat.Fedezzük fel a környéket! Ismerkedjünk meg a helyi emberekkel és élvezzük a vendégszeretetüket!

Miért érdemes hozzánk ellátogatni?

“Mondjuk úgy, hogy ezek a Göcseji Dombérozó napjai és kirakata a Göcsejnek. Sok mindent szeretnénk megmutatni, sok értéket, foglalkozunk a hagyományokkal, de ezen felül befogadunk minden olyan tevékenységet, ami a mai világgal van összhangban, értéket közvetítenek és sok ember érdeklődését felkeltik. Sok embert vonz egy-egy hobbi, egy-egy tevékenység és abban bízunk, hogy akik ott megfordulnak, jól érezték magukat, szép emlékekkel távoznak, és felmerül bennük a vágy, hogy újra visszajönnek hozzánk. Az új látogatás alkalmával új dolgokat, tudást, barátságokat és új kapcsolatokat hoznak magukkal.”- Magai Ágota, főszervező és ötletgazda